Baskı Balata Volant Online Satış Sitesi Açıldı.

Ankara Volant mekanik malzeme revizyonu ve bakımı işi ile uğraşan bir ekip olarak tek amacımız piyasada yüksek fiyatlarla satılan onarılabilir otomotiv parçalarını,değişmeyecek kurallarımız olan kaliteli işçilik,kaliteli malzeme,en uygun fiyat eşliğinde bakım ve revizyonunu yaparak sizlerin kullanımına sunmaktır.

Bakım ve revizyonunu yaptığımız volantlar,sıfır ile aynı kilometreyi sorunsuz bir şekilde yapabilmekte ve fiyat olarakta en az yarı fiyatına hatta bazı marka ve modellerde üçte bir fiyatına gelmektedir.

Volantların bakım ve revizyonu esnasında tamamen orijinal ölçülere sadık kalındığını, aynı kalite ve standartlarda malzeme kullanılarak parça değişiminin yapıldı konusunda bize güvenebilirsiniz. Ankara Volant firması müşteri odaklı çalışmaktadır.

Ankara Volant müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan ve hizmet yelpazesini sektörün her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında sürdürülebilir karlılık ve verimlilikle hizmet veren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstünde tutan bir kurum olmaktır. 

Tüm gayemiz siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek. Türkiye´nin neresinde olursanız olun artık size çok yakınız. Online alışveriş sitemizden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. www.baskibalatavolant.com web sitesi Ankara Volant firmasının kuruluşudur.

Baskı Balata Volant Online Alışveriş Web Sayfası; google uyumlu, mobil, tablet ve masa üstü bilgisayar uyumlu, seo özellikli, arama motoru optimizasyonu, keyword özellikli, türkçe admin panel, google harita ekleme, slider yönetimi, menü yönetimi,ürün ekleme, fiyat ekleme, kargo takip, gelişmiş admin paneli, ürün ekleme özellikli, video ekleme, haber ekleme, ssl güvenlik sertifikalı, yeni nesil, kolay kullanımlı, akıllı e ticaret web sayfası tasarlanmıştır.
www.baskibalatavolant.com 


758   29 Aralık 2020

Yukarı Git
Arama: Ara