Çağdaş Perde / Sokullu / Ankara

Çağdaş Perde, 1984 yılında temellerini güven üzerine atmış ve bu güveni boşa çıkarmamak adına tam 35 yıldır kalitesinden asla vazgeçmemiştir. Ankara´nın Sokullu Semti´nde yıllardır evinizin vazgeçilmezlerinden olan perde üzerine faliyetlerde bulunarak "Çağdaş Perde" farkı ile sizlere hizmet vermektedir.

Tül perde, fonluk kumaş perde, mekanizmalı perdeler, motorlu perdeler, sahne perdeleri, hastane perdeleri ve perde aksesuarları ile yaşam alanlarınıza dokunmaktadır. Mimari tasarımlar, kişiye özel çalışmalar, en yeni trend ürünler ve kaliteli el işçiliği ile perde sektörüne perakende ayağında yeni bir boyut kazandırmaktadır.

Ücretsiz keşif, ücretsiz montaj, titiz işçilik ve memnuniyet odaklı çalışmaları ile işi söz verdiği tarihte teslim etmesi ve siz değerli müşterilerine duyduğu saygı ile rotasını seneler öncesinden çizen başarılı firmamız her zaman yenilikten yana olmuş ve perde modasını yaşam alanlarınıza taşımış, en iyiyi en ucuza sunmuştur.

Çağdaş Perde Web Sayfası; google uyumlu, mobil, tablet ve masa üstü bilgisayar uyumlu, seo özellikli, arama motoru optimizasyonu, keyword özellikli, türkçe admin panel, google harita ekleme, slider yönetimi, menü yönetimi, gelişmiş admin paneli, ürün ekleme özellikli, video ekleme, haber ekleme, ssl güvenlik sertifikalı, yeni nesil, kolay kullanımlı, akıllı web sayfası tasarlanmıştır.
www.cagdasperde.com 


851   18 Ocak 2021

Yukarı Git
Arama: Ara